רחל סגינרהפקולטה לחינוך מברכת את פרופ' רחל סגינר, פרופ' אמריטה מהחוג לייעוץ והתפתחות האדם ודיקנית לשעבר של הפקולטה, לרגל קבלת תואר ד"ר לשם כבוד מהאוניברסיטה הקתולית בפרו.

רחל תרמה מבחינה מדעית לפיתוח מושג אוריינטציית עתיד תוך התייחסות לרלוונטיות הקוגניטיבית/מוטיבציונית שלו בהסבר הפסיכולוגי של ההתנהגות האנושית.

בזכות תרומתה המדעית הייחודית הוענק לרחל תואר זה.
ד״ר אריה קיזלברכות חמות לד"ר אריה קיזל, ראש המגמה לפיתוח מערכות חינוך בחוג ללמידה, הוראה והדרכה על כך שהקרן הקנדית  Social Sciences and Humanities Research Council of Canada (SSHRC) אישרה את הצעת הפרויקט והמחקר שלו יחד עם שותפים בקנדה, בגרמניה ובהולנד.
הקרן תממן את הפרויקט שיעסוק במחקר של שימוש ברומנים גרפיים אודות השואה ככלי להוראה דיאלוגית של השואה. הפרויקט יכלול בשלב הראשון סדנת מחקר במחנה הריכוז לנשים ראוונסברוק (RAVENSBRÜCK) שבגרמניה שבה ישתתפו סטודנטים מכל המדינות המשתתפות בפרויקט המחקר ובהם סטודנטים לתואר שני מהחוג ללמידה, הוראה והדרכה.
הפרויקט יתרכז באפשרות קיום קהילות חקר פילוסופיות עם לומדים תוך שימוש ברומנים גרפיים ובין היתר ישתתפו בו גם המחברים של הרומנים הגרפיים. בשלבים הבאים יתרחב הפרויקט לכלל מחקר אודות התפיסות של סטודנטים להוראה ושל מורים בשדה, כמו גם של תלמידים בבתי ספר תיכוניים, סביב נושא השימוש ברומנים גרפיים בשיעורים הנוגעים לנושא השואה ומלחמת העולם השנייה.