ד״ר מיה בניש וייסמןהפקולטה לחינוך מברכת את את ד"ר מיה בניש-וייסמן, מהחוג לייעוץ והתפתחות האדם, שנבחרה לנציגה איזורית באגודה הבין לאומית לפסיכולוגיה בין תרבותית (The International Association for Cross-Cultural Psychology - IACCP).

מאחלים לה הצלחה בתפקידה וקידום המחקר והעשייה בתחום.

לצפייה בהודעה על בחירתה של ד״ר וייסמן באתר האגודה לחץ כאן (בחלון חדש)

אודות האגודה הבין לאומית לפסיכולוגיה בין תרבותית IACCP

The International Association for Cross-Cultural Psychology (IACCP) was founded in 1972 and has a membership of over 800 persons in more than 65 countries. The aims of the Association are to facilitate communication among persons interested in a diverse range of issues involving the intersection of culture and psychology. IACCP is affiliated with the International Union of Psychological Science (IUPsyS). We are associated with several publications, including the bimonthly Journal of Cross-Cultural Psychology, the online teaching resource Online Readings in Psychology and Culture, and conference proceedings.

ד״ר יותם הודהפקולטה לחינוך מברכת את ד״ר יותם הוד, מהחוג ללמידה, הוראה והדרכה, על זכייתו במענק הנחשב מארי קירי לחוקר יחיד, במסגרת תכנית המחקר האירופית Horizon 2020, עבור הצעתו: "פיתוח זהותם של לומדים כבוני ידע" (The Development of Students' Identities as Knowledge Builders)

המענק היוקרתי ניתן לחוקרים הטובים והמבטיחים ביותר בעולם. התחרות לזכייה בו פתוחה לחוקרים מכל תחומי הדעת ובכל שלבי הקריירה שלהם, ומתוך אלפי ההצעות שהוגשו, הצעתו של יותם הייתה אחת מתוך הבודדות שנבחרו. המענק מאפשר השתלמות באורך שנתיים, הראשונה באוניברסיטה בחו"ל והשנייה בארץ, שמטרתה למידה ושיתוף פעולה מחקרי בינלאומי, שיוביל בקידום המחקר וקידום החברה האירופאית. המענק מהווה הישג חשוב וראוי לציון. זוהי עדות חזקה לרלוונטיות ולחשיבות של מחקרו.

אנו מאחלים ליותם הצלחה בהמשך דרכו!