אדר בן אליהוממחקר חדש שנערך ע"י ד"ר אדר בן אליהו ותלמידת המחקר גל לוי מהפקולטה לחינוך יחד עם פרופ' ערן ויגודה-גדות, פרופ' שלמה מזרחי, ד"ר ניסים כהן, ד"ר אורי הרץ ד"ר רותם מילר, ואפרת מישור מבית הספר למדעי המדינה במסגרת מרכז הידע והמחקר הלאומי בתחום ההיערכות למצבי חירום, בדק את השינוי בתגובות הציבור בין שני הסגרים האחרונים. במחקר נמצא כי נשים היו יותר חרדות ויותר כועסות בשני הסגרים בהשוואה לגברים. ממצאי המחקר המלא פורסמו באתר mako, וד"ר בן אליהו אף התראינה בנושא בתוכנית שלושה שיודעים בכאן תרבות.

לקריאת נוספת באתר Mako לחץ כאן (בחלון חדש)

לשמיעת ראיון בנושא מתוך ״שלושה שיודעים״ לחץ כאן (בחלון חדש)

אדר בן אליהומחקרן של ד"ר אדר בן-אליהו ותלמידת המחקר גל לוי, מהחוג לייעוץ והתפתחות האדם שנערך במסגרת מרכז הידע והמחקר הלאומי תחום הערכות למצבי חירום פורסם במאקו. המחקר מראה שבעוד שהחרדה ירדה, הכעס עלה בין הסגר הראשון לשני. לקריאת נוספת באתר Mako לחץ כאן (בחלון חדש)

בנוסף, השבוע ציטטו את ד"ר אדר בן-אליהו בYNET בקשר למתווה החינוך ועל כך שיש חשיבות לשמור על כך שנוער וילדים יגיעו לבתי הספר. לקריאת נוספת באתר Ynet לחץ כאן (בחלון חדש)

צפריר גולדברגהפקולטה לחינוך מברכת את ד״ר צפריר גולדברג, מהחוג ללמידה, הוראה והדרכה, לרגל קבלתו למסלול "ליווי-יישום" במסגרת תכנית מנדל למנהיגות אקדמית, עם המיזם שהגיש: "התנסות חוצת גבולות".
המיזם עוסק בהכשרת סטודנטים מן החברה הערבית להוראה וחיפוש עבודה בבתי הספר בחברה היהודית, על ידי התנסות בבתי ספר בחברה היהודית. במקביל מוצע עידוד התנסות התנדבותית של סטודנטים יהודים בהוראה בחברה הערבית.