ד׳׳ר אדר בן-אליהו נבחרה לכהן כמ׳׳מ ראש ביה׳׳ס הבינלאומי של אוניברסיטת חיפה

אדר בן אליהוהפקולטה לחינוך מברכת את ד"ר אדר בן-אליהו שנבחרה לכהן כמ"מ ראש ביה"ס הבינלאומי של אוניברסיטת חיפה.

ד"ר בן-אליהו אחראית על הקשרים והממשקים השונים בין הגורמים לקידום תכניות בינלאומיות קיימות וחדשות ותעבוד בשיתוף מלא עם הרקטור וסגן הנשיא לבינלאומיות וקיימות.

ד"ר בן-אליהו היא פסיכולוגית התפתחותית-חינוכית מחקרית, הגיעה לאוניברסיטת חיפה בשנת 2014 לחוג לייעוץ והתפתחות האדם בפקולטה לחינוך. את הדוקטורט קיבלה מאוניברסיטת דיוק בארה"ב (Duke University) ותואר שני מאוניברסיטת בר-אילן בפסיכולוגיה ניסויית-מחקרית. מחקרה עוסק בקיימות לימודית ובתהליכי למידה בסיסיים, תוך שילוב של התחום הרגשי וויסות רגשי כחלק מתהליך הלמידה, ופיתוח התחום של למידה אקדמית-רגשית. היא חברה במרכז הידע והמחקר הלאומי בתחום ההיערכות למצבי חירום, שם הקימה קבוצת עבודה מחקר- שטח קונסרוציום של נוער וילדים בשגרת חירום.

ניתן ליצור קשר עם לשכתה באמצעות גב' ענת טנג'י שליסברג, מרכזת ביה"ס הבינלאומי, במייל  aschlis1@univ.haifa.ac.il או בטלפון 04-8288730.

אנחנו מאחלים לד"ר בן-אליהו הצלחה רבה, הנאה וסיפוק בתפקיד.

לחצו כאן למעבר לאתר האישי של ד״ר אדר בן-אליהו (בחלון חדש)