זכיות מכובדות במענקי מחקר ממשרד החינוך

תמונת 3 המרצותהפקולטה לחינוך מברכת את חברי הסגל שזכו בזכיות מכובדות במענקי מחקר ממשרד החינוך:

פרופ' מירי שרף, מהחוג לייעוץ והתפתחות האדם, זכתה ב-3 מענקים למחקר המתמקדים באפיונים אישיים, משפחתיים ובית ספריים ותרומתם להתמודדותם של תלמידים עם אתגרי משבר הקורונה (מחקר בכיתות ה' ו' ביסודי במגזר היהודי והערבי ומחקר בחטיבת הביניים ובתיכון במגזר היהודי).

מחקרה של ד"ר אורלי ליפקה, מהחוג ללקיות למידה, עוסק בהתמודדות מורים בבית הספר היסודי עם ההוראה בתקופת הקורונה: היבטים רגשיים ומקצועיים.

מחקרה של ד"ר שירי לביא, מהחוג למנהיגות ומדיניות בחינוך, מנתח אתגרים והזדמנויות בשימור ופיתוח רווחה נפשית וחוסן של מורים/ות בתקופות הסגר.

יישר כוח!