ד״ר נגה כהןפעילות מוגברת ברשת מוחית הקשורה לקשב ושליטה קוגניטיבית כמה שניות לפני שמתרחש ארוע תקבע האם נזכור אותו או לא. כך עולה ממחקר בינלאומי חדש שנערך באוניברסיטת חיפה ביחד עם מכון ויצמן, ואוניברסיטאות קיימברידג', קולומביה וציריך. את המחקר הובילה ד״ר נוגה כהן, מהחוג לחינוך מיוחד, והוא פורסם בכתב העת cerebral cortex.

לאתר המעבדה של ד״ר נגה כהן (בחלון חדש)

לצפייה בכתבה על המחקר, אשר פורסמה ב-ynet (בחלון חדש)

שי אולשרהפקולטה לחינוך מברכת את ד"ר שי אולשר, מהחוג לחינוך מתמטי, לרגל זכייתו במענק היוקרתי מקרן טראמפ למשך 5 שנים עבור מחקר על פיתוח ויישום של משימות הנמקה מתמטית לטיפוח חשיבה ברמה גבוהה.
שי, מאחלים לך הצלחה רבה, ועבודה מהנה עם תובנות מרתקות וחשובות.

יישר כוח!

כריכת הספרברכות חמות לד"ר דנה אמיר, מהחוג לייעוץ והתפתחות האדם, לרגל צאת ספרה: "קדיש על חשיכה ועל אור" בהוצאת אפיק.כריכת הספר

יישר כוח והמשך עשייה ברוכה!

לצפיה בדף הספר באתר מגדלור לחץ כאן (בחלון חדש)

רזאן סלאויהפקולטה לחינוך מברכת את גב׳ רזאן סילאווי, דוקטורנטית בהנחייתה של ד״ר ענת פריאור, מהחוג ללקויות למידה (בשיתוף עם ד"ר תמר דגני מהחוג להפרעות בתקשורת) לרגל זכייתה במלגת הצטיינות של ות"ת לסטודנטים מצטיינים מבני המיעוטים. זוהי מלגה תחרותית ויוקרתית ביותר (רק 14 זוכים בה בכל שנה).