דירוג מחמיא לפקולטה לחינוך באוניברסיטת חיפה במדד שנחאי היוקרתי

מטוס מנייר מוביל על פני שאר מטוסים אחריםברכות לכל חברי הפקולטה, על עליה במקומנו בדירוג מדד שנחאי היוקרתי בלימודי חינוך מ- 100 - 165 ל- 67 - 100 המקומות הטובים בעולם.

הפקולטה לחינוך דורגה במקום הראשון בארץ ובטווח המקומות 100-76 בעולם בלימודי חינוך.

מדד שנחאי היוקרתי, המדרג את מיטב האוניברסיטאות בעולם על פי תחומי לימוד, דירג את אוניברסיטת חיפה בטווח מקומות 100-76 בלימודי החינוך בעולם ובמקום הראשון בארץ. בכך עקפה האוניברסיטה את כלל האוניברסיטאות הישראליות, וגם מוסדות אקדמיים מובילים בעולם, כגון, אוניברסיטת ייל, קיימברידג’ ואוקספורד.

פרופ’ רון רובין, נשיא האוניברסיטה: “המיקום הגבוה במגוון רחב של תחומים מעיד על הצלחתם של תהליכים פיתוח רבי-שנים … ואני בטוח שנמשיך ונכבוש יעדים נוספים. ללא צוותי המחקר וההוראה, על כלל גווניהם ותחומיהם, לא היינו מגיעים למקום שאליו הגענו. תודה לכם”.

יישר כוח!

לקריאת הידיעה המלאה לחץ כאן (בחלון חדש)